Covid-19

*English below

Wij zijn helaas genoodzaakt de volgende regels voor gasten te hanteren:

  • alleen twee personen of groepjes uit hetzelfde huishouden kunnen binnen 1,5 meter van elkaar plaatsnemen
  • iedereen met Covid-19 gerelateerde klachten dient thuis te blijven
  • gasten dienen bij aankomst zijn of haar handen te wassen, bij de ingang staat een wastafel
  • alle gasten wordt gevraagd contactgegevens achter te laten zodat men gewaarschuwd kan worden bij een Corona-uitbraak in ons café

Voor iedereen is het mogelijk om desinfectiemiddel (>70% alcohol) te gebruiken.
Er zijn meerdere dispensers in het café. Vraag er naar bij ons personeel.

Binnen onze organisatie hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • personeel met Covid-19 gerelateerde klachten blijft thuis
  • tafels worden direct na vertrek van gasten ontsmet met >70% alcohol
  • personeel wast minimaal twee keer per uur zijn of haar handen
  • de keuken is alleen toegankelijk voor maximaal twee keukenstaf, deze hebben de ruimte om op afstand te kunnen werken
  • de deurklinken en drukknoppen van de toiletten worden elk uur schoongemaakt met chloor oplossing
  • personeel maakt gebruik van het personeelstoilet op de 1e verdieping

*

We are unfortunately forced to use the following rules for guests:

  • only two people or groups from the same household can sit within 1.5 meters of each other
  • anyone with Covid-19 related complaints should stay at home
  • guests must wash their hands on arrival, there is a sink at the entrance
  • all guests are asked to provide contact details so that they can be notified of a Corona outbreak in our cafe

It is possible for everyone to use disinfectant (> 70% alcohol).
There are multiple dispensers in the cafe. Ask our staff about it.

Within our organization we have taken the following measures:

  • personnel with Covid-19 related health issues stay at home
  • tables are disinfected with > 70% alcohol immediately after guests leave
  • staff wash their hands at least twice an hour
  • the kitchen is only accessible for a maximum of two kitchen staff, which have the space to work with distance
  • the door handles and push buttons of the toilets are cleaned every hour with chlorine solution
  • staff uses the staff toilet on the 1st floor
RubertCovid-19